top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Nieuwe Single: Roze Bril is nu uit!

Edwin van der Toolen bekijkt het leven door een roze bril. Roze Bril is geschreven door niemand minder dan Bram Koning en Kees Koek. Koning maakt deel uit van het vaste schrijversteam van André Hazes en heeft nu dus de pen op het papier gezet voor Edwin. De productie lag in handen van Toekomst Music, onderdeel van de White Villa International Studio’s in Hoofddorp. John Dirne, eigenaar van het splinternieuwe label, heeft zijn sporen ruimschoots verdiend, na de vele hits die hij maakte met onder andere Gerard Joling, René Froger, maar ook met internationale sterren als Tiësto, Martin Garrix en de Black Eyed Peas.

Niet helemaal toevallig riep Edwin van der Toolen op Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, zijn duizenden volgers op om een roze bril op te zetten. Vandaag brengt hij het heugelijke nieuws naar zijn volgers en lanceert hij zijn nieuwe single; Roze Bril. Volgens de zanger een echt Edwin-lied met een boodschap. “We kennen allemaal de uitdrukking; het leven door een roze bril zien, maar helaas hebben we in ons leven niet alleen roze brillen op en zien we de wereld niet altijd rooskleurig. Iedereen heeft namelijk, net als ik, weleens een tegenslag in zijn leven gehad. Het is een kunst om in alles het positieve in te blijven zien. Het helpt om blij te zijn met jezelf en met wat je hebt. Blijf positief en geloof in jezelf. Zet zo nu en dan je roze bril op, dan wordt alles echt een beetje leuker, aldus Edwin van der Toolen”


Alle soorten en maten

In zijn spraakmakende videoclip, die over een paar dagen zal verschijnen, komen mensen in alle soorten en maten voorbij. Ook heeft de zanger, die momenteel te zien is als jurylid bij het populaire zangprogramma van RTL 4, All Together Now, zijn medejuryleden Michael Diederich en Joki Beerendonk gevraagd een rol te spelen in de clip. Diederich werd al eerder uitbundig gedecoreerd met een roze bril in aflevering 4 van deze kijkcijferhit. “We hebben daar zo vreselijk om gelachen, dat ik vond dat dit een vervolg moest krijgen in de vorm van deze single”.


Platencontract

Het jaar kon niet beter beginnen. Edwin scoorde met het produceren van zijn vorige single ‘Het Laat Je Koud’ niet alleen nieuwe persoonlijke luisterrecords, maar ook een platencontract bij Toekomst Music. Binnenkort vindt de officiële ondertekening plaats en zet de zanger uit Rotterdam zijn krabbel onder een platencontract van minimaal twee jaar. “Ondanks dat het officiële deel nog moet komen, is het hele team zo enthousiast dat we wel al volop begonnen zijn! Het is een verademing om nu met zoveel professionals uit het vak te mogen werken en dat heeft nu al geresulteerd in een top plaat!” Edwin van der Toolen en het team achter Toekomst Music zitten niet stil en zijn achter de schermen al druk bezig met het schrijven en produceren van een nieuw nummer, dat over een paar maanden zal verschijnen.

Wie benieuwd is naar Roze Bril kan het nummer vanaf vandaag downloaden of beluisteren via Spotify en andere digitale streaming kanalen. De videoclip wordt binnenkort vrijgegeven.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page