top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Edwin bereikt de finale van "De Alleskunner"!

Na een wekenlange afvalrace is het vanavond echt tijd voor de finale van De Alleskunner VIPS. Welke vip gaat er met de winst vandoor en mag zich een jaar lang ‘Alleskunner’ noemen? Onder andere een rondje karten en een potje spel ‘Wie ben ik?’ bepalen de winnaar.



Na een flinke afvalrace zijn er in deze finale van De Alleskunner VIPS nog maar acht BN'ers in de race die kans maken op die felbegeerde titel. Dat zijn Expeditie Robinson-finalist Dominique Hazeleger, Temptation Island-verleidster en actrice Carré Albers, zanger Dave Dekker, zanger en presentator Edwin van der Toolen, tv-kok Mounir Toub, verslaggever Mark Baanders (ook wel bekend als 'Slijptol'), bekend dierenarts Piet Hellemans en springruiter Wesley Mulder.


De Alleskunner VIPS

In deze slotaflevering moet een aantal zeer uiteenlopende spellen de beslissing brengen; van een rondje karten tot een potje ‘Wie ben ik?’. Uiteindelijk strijden de twee kandidaten die dat alles het beste doen in het finalespel om de titel ‘Alleskunner’. En de winnaar kan ook echt alles: van bierpullen schuiven en wc-borstel-werpen tot vliegensvlug ijsblokjes laten smelten met zijn of haar eigen lichaam, zo bleek dit seizoen wel.


Bron: televizier.nl

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page