top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Meezingspektakel compleet uitverkocht!

Het concert van Edwin van der Toolen in Villa Thalia is compleet uitverkocht. Dat maakt de Rotterdammer vandaag bekend op zijn Facebookpagina. De Toppers achtige liveshow op zaterdag 3 november wordt een mix van nationale en internationale covers en zijn allernieuwste liedjes. Elk jaar maakt de zanger er één groot meezingfeest van. Edwin pakt dit jaar uit met een line-up van Sieneke, de Havenzangers en Anita Meyer.

Edwin in Concert is inmiddels een begrip geworden en geldt als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert. “Dit jaar wordt een groot spektakel vol verrassingen, vuurwerk, dansers en danseressen, geweldige gastartiesten en heel veel meezingers. Wij gaan er met z’n allen een heel groot feest van maken. De uitverkochte zaal zal exploderen, honderd procent!” vertelt een trotse Edwin van der Toolen.


Een uitverkocht concert, nieuwe singles en een bomvolle agenda, de carrière van volkszanger gaat als een speer.Van der Toolen “Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik weer op dat podium mag staan en het ding mag doen wat ik het liefst doe, zingen en mijn fans vermaken!” 


Proosten

Vlak voordat Edwin het podium op zal gaan, zal de zanger met zijn vriendengroep het glas heffen. “Vanaf mei beginnen we al met de voorbereidingen voor het concert. Met een kleine vriendengroep zetten we show van begin tot eind in elkaar. Niets management en platenmaatschappij! Ik wil dat moment met ze proosten. We hebben het weer geflikt! Na afloop van het concert, hoop ik dat mensen tegen elkaar zeggen: 'Wow, wat een wereldavond was dit.”


Naast een uitverkocht concert heeft Edwin mooie toekomstplannen voor 2019. "Begin 2019 kom ik met een zelfgeschreven ballad. Het wordt een uniek project dat nog niet eerder vertoond is in de Nederlandse muziekindustrie. Ik hoop met dat nummer een nummer 1 hit te mogen scoren. Dat is mijn nieuwjaarswens voor 2019!”

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page