top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Marianne Weber en Samantha Steenwijk gastartiesten bij jubileumeditie Edwin in Concert

Voor het vijfde jaar op rij geeft de Rotterdamse volkszanger Edwin van der Toolen op zaterdag 2 november in Villa Thalia een avondvullend live concert voor meer dan 900 fans. De Koningin én de Prinses van het levenslied - Marianne Weber en Samantha Steenwijk - zijn toegevoegd als speciale gasten bij Edwin in Concert. De kaartverkoop begint maandag 27 november.

Edwin van der Toolen is misschien wel één van de bekende Nederlandse volksartiesten van dit moment. De ware magie is zijn hoge entertainment gehalte. Edwin is een allround zanger, met een voorkeur voor Nederlandstalige liedjes, maar bovenal is hij een entertainer die stemmingen uitstekend aanvoelt en daarop weet in te spelen. Er zijn veel mensen die zich artiest noemen, maar op weinigen is die eretitel zozeer van toepassing als op Edwin van der Toolen. Hij is een artiest pur sang, die met volle overgave leeft voor het podium en zijn publiek.


All Together Now

Momenteel is de zanger als jurylid te zien in het populaire zangprogramma van RTL 4 ‘All Together Now’. Samen met medejurylid en operazangers Francis van Broekhuizen zal Edwin tijdens zijn jubileumconcert een bijzonder duet ten gehore brengen. Welk nummer ze gaan zingen wil de zanger nog niet zeggen. “Het wordt een magisch moment!”


Meezingfeest

Edwin die pas in Rotterdam concerten ging organiseren na zijn gastoptreden bij Toppers in Concert in 2012 bleek een schot in de roos. Edwin in Concert wordt gezien als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert. Een groot spektakel vol verrassingen, vuurwerk, dansers en danseressen, geweldige gastartiesten en heel veel meezingers. De afgelopen vier jaar waren de concerten stijf uitverkocht en stonden onder andere zijn collega’s André Hazes, Ruth Jacott en Anita Meyer naast hem op het podium. Dit jaar viert hij zijn jubileumeditie samen met Marianne Weber en Samantha Steenwijk, zo maakt hij vandaag bekend op zijn Facebookpagina.


“Het wordt de vijfde op rij alweer. Ik kan het nog steeds niet geloven. Met een kleine vriendengroep zetten we show van begin tot eind in elkaar. Het is een bekroning op al het harde werk. Ik ga er weer voor zorgen dat het een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten”, aldus Edwin van der Toolen. De kaartverkoop voor Edwin in Concert op zaterdag 2 november in Villa Thalia, Rotterdam gaat maandag 27 november van start.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page