top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Kaarten Edwin in Concert 2019 lopen storm!

Vals of niet, de fans van Edwin van der Toolen zingen zaterdag 2 november uit volle borst mee tijdens Edwin in Concert. Voor het vijfde jaar op rij geeft de Rotterdamse volkszanger Edwin van der TooleninVilla Thalia een avondvullend live concert voor meer dan 900 fans. De Koningin én de Prinses van het levenslied, Marianne Weber en Samantha Steenwijk, zijn toegevoegd als speciale gasten. De kaartverkoop voor zijn jubileumconcert is vandaag begonnen. Binnen vijf minuten was een kwart van de kaarten al verkocht.

Edwin die pas in Rotterdam concerten ging organiseren na zijn gastoptreden bij Toppers in Concert in 2012 bleek een schot in de roos. Edwin in Concert wordt gezien als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert. Een groot spektakel vol verrassingen, vuurwerk, dansers en danseressen, geweldige gastartiesten en heel veel meezingers. De afgelopen vier jaar waren de concerten stijf uitverkocht en stonden onder andere zijn collega’s André Hazes, Ruth Jacott en Anita Meyer naast hem op het podium. Dit jaar viert hij zijn jubileumeditie samen met Marianne Weber en Samantha Steenwijk, zo maakte hij onlangs bekend op zijn Facebookpagina. Run op kaarten

Maandagmiddag is de verkoop van de kaarten voor het vijfde achtereenvolgend live concert van Edwin van der Toolen, in de grootste en bekendste evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam – Villa Thalia, van start gegaan. De 40-jarige volkszanger heeft een klein succes te pakken, want een kwart van alle kaarten was binnen vijf minuten verkocht. Van der Toolen: “De afgelopen dagen hebben zoveel mensen gezegd dat ze met hele groepen komen en aan die belofte houden ze zich. Ik informeer ieder kwartier bij de ticketservice hoe het loopt, want ik kan mijn ogen niet geloven.” Een jubileumconcert, nieuwe singles, een bomvolle agenda en momenteel vaste jurylid bij het populaire zangprogramma van RTL 4 ‘All Together Now’. De carrière van de volkszanger gaat als een speer. “Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik op dát podium mag staan en het ding mag doen wat ik het liefst doe, zingen en mijn fans vermaken!” O man, ik kan niet wachten, was het vandaag maar zaterdag 2 november!’’ De kaartverkoop voor Edwin in Concert op zaterdag 2 november in Villa Thalia, Rotterdam gaat vandaag van start.
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page