top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

'Het laat je koud' wordt de plaat van mijn leven

We hebben jullie enorm in spanning gehouden, maar het is nu dan echt de hoogste tijd voor een serieuze onthulling! In het diepste geheim heeft Edwin van der Toolen gewerkt aan een nieuwe single, die meer is dan zomaar een nieuwe track. Edwin: 'Ik heb altijd rondgelopen met een lang gekoesterde wens. Ik begeef mij natuurlijk met name in het ultieme feest werk, maar ik heb altijd geroepen, als ik de juiste plaat vind, zo'n echt mooie tranentrekker, die je raakt in het diepste van je ziel, dan maak ik 'm!'

En zo gebeurde het, anderhalf jaar geleden. Die plaat werd gevonden en een voorbereidingstijd van anderhalf jaar begon. Edwin: 'Het moet de plaat van mijn leven worden, ik heb er alles ingelegd wat ik in me heb: mijn spaarcentjes, mijn energie, mijn creativiteit en vooral ook heel veel doorzettingsvermogen en ik kan jullie zeggen, het is adembenemend mooi geworden. 'Het laat je koud' heeft nu al veel meer gebracht dan alleen maar een nieuw muziekstuk. Daarover kunnen we nog niet al te veel vertellen, maar uiteraard hoor je daar binnenkort meer over. Edwin in Concert dit jaar op zaterdag 2 november en we kunnen jullie in ieder geval alvast verklappen: 'Het laat je koud' komt nog voor het concert uit! Stay tuned!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page