top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Help jij mij morgen?

IK HEB JE NODIG IN DEZE LASTIGE TIJD! Al m’n activiteiten ‘in de spotlights’ liggen al een jaar stil, maar achter de schermen heb ik met mijn team hard gewerkt aan mijn te gekke nieuwe single: ‘Morgen Wordt Alles Anders’. De titel zegt alles toch?

Morgen, vrijdag 2 april komt ‘ie uit en daar ben ik trots op en ik vind het uiteraard ook spannend! Normaal gesproken kan ik mijn nieuwe singles aan heel Nederland laten horen tijdens mijn optredens, maar zoals bekend... die zijn er al een jaar niet. Geen inkomen, geen uitkering, geen publiek, geen podium. Wil jij me morgen helpen door dat podium te zijn, zodat ik het lied via jullie toch met heel Nederland kan delen? We kunnen immers wel wat positiviteit gebruiken, toch? We gaan een beetje optimisme de wereld in sturen! Daarom wil ik jullie vragen om MORGEN, als ik mijn nieuwe single op Facebook publiceer, deze te delen op jullie eigen tijdlijnen! Dat is voor mij van groot belang, zeker nu de horeca nog gesloten is. Je zou me enorm helpen. Doen we dit samen?

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page