top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Edwin opnieuw te zien in 'All Together Now'

Edwin van der Toolen zal in het nieuwe seizoen van All Together Now weer te zien zijn als jurylid. Hij zal samen met Gerard Joling en 98 andere juryleden de zangkunsten van bekende en onbekende Nederlanders beoordelen. Dit is bekend bekendgemaakt tijdens de voorbereidingen voor het tweede seizoen van de populaire zangwedstijd op RTL4. Het eerste seizoen wist wekelijks een miljoen kijkers te trekken en kwam in de lijst met de 25 kanshebbers voor de felbegeerde TelevizierRing.

Edwin van der Toolen is een van de honderd juryleden in het door Chantal Janzen gepresenteerde muziekshowprogramma. Het gaat in deze show niet om het winnen van een platencontract, maar om de kwaliteit, het enthousiasme en de performance. De deelnemer die de meeste juryleden kan laten opstaan en meezingen plaatst zich voor de sing-off en maakt kans op 10.000 euro. 


In het eerste seizoen viel de Rotterdamse zanger op door zijn opvallende glitterjasjes, scherpe en grappige opmerkingen. “Ik sprong een gat in de lucht toen ze mij opnieuw vroegen voor het nieuwe seizoen. Ik heb zo’n leuke tijd gehad en zoveel nieuwe mensen leren kennen, zowel in de jury als de mensen achter de camera’s. Ik hoop de kijkers thuis ook dit seizoen weer te vermaken.”


Muziek verbindt

Dankzij het programma zijn er voor Edwin van der Toolen mooie vriendschappen en zakelijke samenwerkingen uit voortgekomen. “Kort geleden bracht ik mijn nieuwe single ‘Het Laat Je Koud’ uit. Voor mijn clip zocht ik nog een drummer en een gitarist. Via de speciale All Together Now groepsapp stuurde ik mijn verzoek en binnen no-time had ik ze bij elkaar.”

Met de opvallende operazangeres Francis van Broekhuizen, die tevens in het nieuwe seizoen van All Together Now te zien zal zijn, heeft Edwin een speciale band. “Er was tussen ons op de eerste dag van de opnames al meteen een leuke klik. We hebben dezelfde humor en kunnen vreselijk om elkaar lachen. In november heb ik in Rotterdam tijdens Edwin in Concert samen met Francis van Broekhuizen een prachtig duet gedaan. Met het nummer Barcelona van Freddie Mercury en de Spaanse operazangeres Montserrat Caballé wisten wij het publiek in extase te brengen. Het was een magisch moment!”

Speciale kerstuitzending

We hoeven niet lang te wachten om Edwin van der Toolen samen met de andere 99-koppige juryleden te zien. All Together Now komt namelijk met een feestelijke traktatie voor haar fans en komt op zaterdag 21 december met een speciale kerstuitzending. De tweede serie van de zangwedstrijd volgt die week daarop. 

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page