top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Edwin laat de zon weer schijnen met nieuwe single!

Persbericht - Vandaag deelt Edwin van der Toolen zijn nieuwe single ‘Je Laat De Zon Weer Schijnen’ met heel Nederland. Voor deze zomerse en vrolijke track sloeg hij de handen in elkaar met muziek-iconen Marcel Schimscheimer en John Dirne van platenmaatschappij Toekomst Music. De tekst is door de zanger zelf geschreven. Gaat Edwin van der Toolen met deze release een zomerhit scoren?


De zanger uit Rotterdam doet met zijn nieuwe single een serieuze poging om een zomerhit te scoren. Edwin van der Toolen: “De zomer is een van mijn favoriete periodes in het jaar. Ik vond het daarom eens tijd worden om een zomersingle uit te brengen, dat had ik nog nooit gedaan! “Ik had de smaak zo enorm te pakken, dat ik ‘Je laat de zon weer schijnen’ binnen een klein uur op papier had staan en ben er zeer trots op. Het nummer blijft na één keer horen direct hangen, een echte onvervalste oorwurm blijkt! Ik word zelfs op cynische toon ‘hartelijk bedankt’ voor het niet meer uit je hoofd krijgen van de melodie”, lacht van der Toolen. 


Nieuwe sound De afgelopen coronamaanden heeft Edwin nuttig gebruikt om met het team van de platenmaatschappij op zoek te gaan naar een nieuwe sound. Herkenbare gitaren en feestelijke blazers voeren de boventoon. Edwin van der Toolen: “Ik wilde heel graag een eigen geluid creëren zonder direct maar weer terug te vallen op de veelgehoorde accordeon. Het moest warm, volks en feestelijk tegelijk zijn en daar zijn we met deze track enorm goed in geslaagd, al zeg ik het zelf!”


De videoclip Bij deze nieuwe single hoort ook een zomerse videoclip die volledig coronaproof en met respect voor alle veiligheidsmaatregelen werd gedraaid. Het belooft een muzikaal jaar te worden, met veel nieuwe nummers van Edwin van der Toolen. “Je laat de zon weer schijnen” is vanaf vandaag te downloaden en te beluisteren via Spotify of op andere digitale streaming kanalen: https://toekomstmusic.fanlink.to/JeLaatDeZonWeerSchijnen32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page