top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Edwin in jury RTL4's 'All Together Now'

Hij is een graag geziene zanger door heel het land, werd in de jaren 90 gescout voor Nederlands eerste boyband ‘VELVET’, geeft jaarlijks een uitverkocht Toppers achtige live concert in Rotterdam en nu is Edwin van der Toolen (40) ook nog eens gevraagd voor 'De 100' van het door Chantal Janzen gepresenteerde muziekshowprogramma All Together Now. 


Honderd muziekprofessionals zo enthousiast maken met je optreden dat ze opstaan en met je meezingen, dat is de uitdaging die de kandidaten van de nieuwe vrijdagavondshow All Together Now van RTL 4 te wachten staat. Het gaat in deze show niet om het winnen van een platencontract, maar om de kwaliteit, het enthousiasme en de performance. De deelnemer die de meeste juryleden kan laten opstaan en meezingen plaatst zich voor de sing-off en maakt kans op 10.000 euro. 


Van volksmuziek naar opera De Rotterdamse zanger Edwin van der Toolen maakt deel uit van de honderd muziekprofessionals die de prestaties van de kandidaten moeten beoordelen, zijn zorgvuldig geselecteerde vocalisten en entertainers uit alle takken van de muziekindustrie. “Het gaat van volksmuziek naar opera en van rock naar musical en dat maakt de show zo ontzettend leuk. Ik ben opgestaan voor optredens in muziekgenres die ik eigenlijk vreselijk vind, dat kan maar één ding betekenen: dan heb je iets goed gedaan!”, aldus Edwin.”

Zanger en presentator Jamai Loman voert 'De 100' aan. Ook Henk Westbroek, Leona Philippo, Dolly Dots-zangeressen Esther Oosterbeek en Anita Heilker, Brainpower en Dennie Christian maken deel uit van de grote jury die vanaf vrijdag 3 mei te zien zijn om 20:30 uur op RTL 4.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page