top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Edwin in Concert voor de 5e keer uitverkocht!

Het jubileumconcert van volkszanger Edwin van der Toolen op 2 november is compleet uitverkocht. De zanger weet zijn Toppers-achtige liveshow voor de vijfde keer te vullen. De afgelopen vier jaar stonden onder andere zijn collega’s André Hazes, Ruth Jacott en Anita Meyer naast hem op het podium. Edwin pakt dit jaar uit met de Koningin én Prinses van het levenslied, Marianne Weber en Samantha Steenwijk.

Edwin van der Toolen is een graag geziene zanger door heel het land. Naast een uitverkocht concert, nieuwe singles en een bomvolle agenda was de Rotterdammer dit jaar ook te zien op RTL 4 bij het door Chantal Janzen gepresenteerde muziekshowprogramma All Together Now.Samen met het meest besproken jurylid en operazangeres Francis van Broekhuizen zal Edwin tijdens zijn jubileumconcert een bijzonder duet ten gehore brengen. Welk nummer ze gaan zingen wil de zanger niet zeggen. “Het wordt een magisch moment!”


Iedereen kan alles meezingen De zanger maakt er jaarlijks één groot meezingfeest van. Voor het vijfde jaar op rij vult hij de clubtempel van Rotterdam - Villa Thalia - met nationale en internationale covers, feestnummersen zijn allernieuwste liedjes. Deware magievan Edwin in Concertzit ’m volgens de zanger in het karakter van de show: “iedereen kan alles meezingen! Wij hebben én maken samen echt vier uur lang feest.”


Het succes van zijn concerten smaakt naar meer. “Wat wij hier doen en voor elkaar krijgen kan zo in Ahoy, dat durf ik met 100% te zeggen!” De zanger wil daar alleen nu nog niet aan denken. "De komende tijd staat voor mij in het teken van dit concert. Het moet perfect zijn. En daar doe ik alles voor."

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page