top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

Edwin in Concert 2018 mega succes!

De pannen gingen van het dak in Rotterdam tijdens Edwin in Concert 2018! Om 18:30 barstte het 4 uur  durende spektakel los. Een spetterende opkomst waarbij Edwin uit 'het vliegtuig' sprong en zich aan een parachute over het publiek heen naar het podium begaf was het startsein voor een weergaloze show.

De show werd gekenmerkt door een ongelofelijk hoog meezinggehalte en geweldige gasten, met natuurlijk als klapstuk Anita Meyer! Maar ook gasten als Danny Nicolay en Sieneke vielen zeer in de smaak, nadat De Havenzangers en een waar meezangfeest van hadden gemaakt! Oud-Songfestival winnares Getty Kaspers en 'Blijf zoals je bent' Justine Pelmelay betraden onder de hilarische leiding van cabaretière Esther Hofman het podium!


"Steeds denk je, hier kom ik nooit meer overheen en het gekke is, het lukt toch steeds weer!", aldus een uitgelaten Edwin na afloop van het concert. "Alles klopt als een puzzel: de gasten, de liedjes, het decor, ik kan mijn geluk niet op!" 


Edwin kijkt al uit naar volgend jaar en namens hem bedanken wij alle bezoekers! Jullie waren weergaloos! Tot Edwin in Concert 2019!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page