top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdwin van der Toolen

'Het laat je koud' meer dan 100.000 keer beluisterd op Spotify!

Vandaag is het feest! Ik kan niet trotser zijn! Mijn eerste zelfgeschreven lied 'Het Laat Je Koud' is vandaag de grens van 100.000 streams gepasseerd! Ongelofelijk bedankt allemaal en wat te gek dat jullie zo genieten van mijn muziek! Er komt nog heel veel aan, dus wil jij niets missen? Klink dan op de onderstaande link en volg mij op Spotify!

Special thanks aan hetRotterdams OperakoorenRotterdams Studenten Orkesten bovenal het hele team vanToekomst Music, die met zijn allen zo hard werken om heel Nederland kennis te laten maken met mij en mijn muziek! Jullie vormen samen met mijn volgers en fans mijn helden!


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page